Home Engels

Raak installatiebouw b.v.

Als revisie bedrijf van aardgas meet- en regelstations is Raak Installatiebouw B.V. sinds 1967 actief op de Nederlandse markt.

Na de start als een firma met het accent op het reviseren en controleren van aardgasreduceerstations voor zowel de gasdistributie maatschappijen als industrie heeft het bedrijf zich sinds 1993 meer gericht op het bouwen van complete aardgasreduceerstations voor zowel standaard toepassingen als maatwerk.

Gedurende de afgelopen jaren is er gewerkt aan het zorgvuldig vestigen van haar reputatie als een gedegen, stabiele, ter zake kundige en op hoog niveau gecertificeerde partner op haar vakgebied.

Drie kerntaken waar bij Raak Installatiebouw B.V. de prioriteit liggen zijn:

Kwaliteit, Innovatie & Ontzorgen.

Innovatief met gastechnologie

Innovatie is binnen ons bedrijf een begrip. Door de brede oriëntatie komen wij dagelijks in aanraking met vele facetten binnen ons vakgebied. Uit eigen initiatief, maar ook uit vraagstellingen van klanten, wordt door onze afdeling engineering steeds door ontwikkeld. Niet alleen het upgraden van bestaande installaties, maar ook ontwikkelingen van nieuwe producten. Zoals ons nieuwe stoffilter.

Raak installatiebouw B.V. heeft een filter ontwikkeld dat compacter is dan het traditionele filter en een aanzienlijk hogere capaciteit kan verwerken. Concreet houdt dit in dat er compacter gebouwd kan worden, dus een installatie met een hogere capaciteit in een kleinere behuizing, wat vanzelfsprekend een kostenreductie teweeg brengt voor de eindgebruiker.

Dit is een van de vele voorbeelden van nieuwe ontwikkelingen die denkbaar zijn in onze wereld van gastechnologie.Nieuwe ped-filter